Overzicht
Nederlands naar Engels:   Meer gegevens...
  1. pasteuriseren:
  2. Wiktionary:


Nederlands

Uitgebreide vertaling voor pasteuriseren (Nederlands) in het Engels

pasteuriseren:

pasteuriseren werkwoord (pasteuriseer, pasteuriseert, pasteuriseerde, pasteuriseerden, gepasteuriseerd)

  1. pasteuriseren
    to pasteurize; to pasteurise
    • pasteurize werkwoord, Amerikaans (pasteurizes, pasteurized, pasteurizing)
    • pasteurise werkwoord, Brits

Conjugations for pasteuriseren:

o.t.t.
  1. pasteuriseer
  2. pasteuriseert
  3. pasteuriseert
  4. pasteuriseren
  5. pasteuriseren
  6. pasteuriseren
o.v.t.
  1. pasteuriseerde
  2. pasteuriseerde
  3. pasteuriseerde
  4. pasteuriseerden
  5. pasteuriseerden
  6. pasteuriseerden
v.t.t.
  1. heb gepasteuriseerd
  2. hebt gepasteuriseerd
  3. heeft gepasteuriseerd
  4. hebben gepasteuriseerd
  5. hebben gepasteuriseerd
  6. hebben gepasteuriseerd
v.v.t.
  1. had gepasteuriseerd
  2. had gepasteuriseerd
  3. had gepasteuriseerd
  4. hadden gepasteuriseerd
  5. hadden gepasteuriseerd
  6. hadden gepasteuriseerd
o.t.t.t.
  1. zal pasteuriseren
  2. zult pasteuriseren
  3. zal pasteuriseren
  4. zullen pasteuriseren
  5. zullen pasteuriseren
  6. zullen pasteuriseren
o.v.t.t.
  1. zou pasteuriseren
  2. zou pasteuriseren
  3. zou pasteuriseren
  4. zouden pasteuriseren
  5. zouden pasteuriseren
  6. zouden pasteuriseren
en verder
  1. is gepasteuriseerd
  2. zijn gepasteuriseerd
diversen
  1. pasteuriseer!
  2. pasteuriseert!
  3. gepasteuriseerd
  4. pasteuriserend
1. ik, 2. je/jij, 3. hij/zij/het, 4. we. 5. jullie, 6. zij/ze

Vertaal Matrix voor pasteuriseren:

WerkwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
pasteurise pasteuriseren
pasteurize pasteuriseren

Wiktionary: pasteuriseren


Cross Translation:
FromToVia
pasteuriseren pasteurisation Pasteurisation — ein Verfahren, bei dem Lebensmittel erhitzt werden, um gefährliche Mikroorganismus unschädlich zu machen
pasteuriseren pasteurisation PasteurisierungLebensmittelchemie: ein Verfahren, bei dem Lebensmittel erhitzt werden, um gefährliche Mikroorganismus unschädlich zu machen