Overzicht
Nederlands naar Duits:   Meer gegevens...
  1. kazen:
  2. kaas:
  3. Wiktionary:


Nederlands

Uitgebreide vertaling voor kazen (Nederlands) in het Duits

kazen:

kazen werkwoord (kaas, kaast, kaasde, kaasden, gekaasd)

  1. kazen
    käsen
    • käsen werkwoord (käse, käst, käste, kästet, gekäst)

Conjugations for kazen:

o.t.t.
  1. kaas
  2. kaast
  3. kaast
  4. kazen
  5. kazen
  6. kazen
o.v.t.
  1. kaasde
  2. kaasde
  3. kaasde
  4. kaasden
  5. kaasden
  6. kaasden
v.t.t.
  1. heb gekaasd
  2. hebt gekaasd
  3. heeft gekaasd
  4. hebben gekaasd
  5. hebben gekaasd
  6. hebben gekaasd
v.v.t.
  1. had gekaasd
  2. had gekaasd
  3. had gekaasd
  4. hadden gekaasd
  5. hadden gekaasd
  6. hadden gekaasd
o.t.t.t.
  1. zal kazen
  2. zult kazen
  3. zal kazen
  4. zullen kazen
  5. zullen kazen
  6. zullen kazen
o.v.t.t.
  1. zou kazen
  2. zou kazen
  3. zou kazen
  4. zouden kazen
  5. zouden kazen
  6. zouden kazen
diversen
  1. kaas!
  2. kaast!
  3. gekaasd
  4. kazend
1. ik, 2. je/jij, 3. hij/zij/het, 4. we. 5. jullie, 6. zij/ze

Vertaal Matrix voor kazen:

WerkwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
käsen kazen opstijven

Verwante woorden van "kazen":


kaas:

kaas [de ~ (m)] zelfstandig naamwoord

  1. de kaas
    der Käse; die Käsesorte
    • Käse [der ~] zelfstandig naamwoord
    • Käsesorte [die ~] zelfstandig naamwoord
  2. de kaas
    der Käse
    • Käse [der ~] zelfstandig naamwoord

Vertaal Matrix voor kaas:

Zelfstandig NaamwoordVerwante vertalingenAndere vertalingen
Käse kaas apekool; flauwekul; gebeuzel; geleuter; gezwam; gezwets; humbug; kaassoort; klets; kletskoek; kolder; kolderverhaal; kul; larie; nonsens; rimram; waanzin
Käsesorte kaas kaassoort

Verwante woorden van "kaas":


Verwante definities voor "kaas":

  1. uit melk gemaakt broodbeleg1
    • wil je kaas op je boterham?1

Wiktionary: kaas

kaas
noun
  1. Lebensmittel, Speise: ein Milchprodukt

Cross Translation:
FromToVia
kaas Käse cheese — dairy product
kaas Käse fromagealiment moulé, obtenu à partir de la coagulation du lait suivie ou non de fermentation.